diumenge, 10 de març del 2013

6.-Disseny d'una maqueta


DESCRIPCIÓ
Aquesta activitat que vam fer era una activitat en la que havíem de fer una maqueta que estigues relacionada amb nosaltres i amb la matèria de visual i plàstica.
Procés:
Primer vam haver de pensar en esbossos per poder fer el logotip després de haver pensat havíem de pensar en quatre logotips per plasmar-lo a la làmina (làmina: 9), després li vam donar color entre negre i blanc (làmina 10), vam haver de donar-li color a la làmina (làmina: 11), i a la làmina 12 vam posar un dels 4 logotips i vam utilitzar cartró ploma i vam posar la maqueta que quedes amb volum.
Vam utilitzar algunes de les pàgines web que ens va donar la profà per trobar alguns emblemes molt útils. Alguns exemples son:













Però abans de tenir la idea concreta del que volia vam haver de estar pensant en alguns emblemes i fent-los en brut.














Després de ja saber quins anàvem a escollir els vam tenir que dibuixar a la làmina nou on solament era l’estructura.















Amb la mateixa imatge li vam donar unes tonalitats de negre i blanc.















Amb la mateixa estructura li vam donar color 
















I després vam utilitzar el cartró ploma per donar-li volum i finalment color amb temperes. I les vam enganxar per que tingues volum.




































Resultat:
Aquest va ser el resultat de la lamina 12 la de la maqueta
















Valoració:
Aquesta activitat es una de les que més m’ha agradat de moment en tot l’any, ja que s’ha fet un logotip per alguna empresa i portava les meves inicials. Jo la tornaria a fer l’any que ve ja que es fan moltes lamines i es una activitat molt bona per aprendre a fer logotips. M’ha costat sobre tot a l’hora de tallar les lletres sobre tot la lletra “S” ja que al tallar-la amb el cúter les corbes son més difícils de tallar.   




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada