dilluns, 25 de febrer del 2013

1.Desafiant costat esquerra del cervell



Vam desafiar la part esquerra del cervell, per fer aquesta activitat teniam que estar còmode, tranquil, relaxat i sobretot, concentrat, despres posem musica per concentrar-nos per poder copiar el retrat d'Stravinsky al reves, no podiam donar-li la volta.
 Per inciar el dibuix ens tenim que fixar en els angles, formes.
començem a dibuixar per dalt. Cal anar progressant com si el dibuix fos un trencaclosques. No pensis en el nom de les parts que dibuixes. Intenta evitar dir les coses pel seu nom (només hi ha línies. Res de mans, nas o ulleres).
Una vegada hagueu començat, us haurieu de trobar molt interessats en la relació que s’estableix entre les línies. Quan estigueu ja ben emfrascats en el dibuix, el mode E ja estarà desactivat i haureu passat al mode D.

Pablo_Picasso_-_Portrait_of_Igor_Stravinsky.JPG
Titol: Retrat Stravinsqui autor: P.Picaso
A sigut una activitat molt instructiva ja que m'ha ensenyat que puc deixa el costat esquerra en blanc i no mirar les formmes quan dibuixava l'unic que feia era fer lineas fixant-me en el dibuix pero no veia en el dibuix ninguna figura. Jo em pensava que el dibuixx em quedaria pitjor de com mm'ha quedat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada